O podjetju

V nepremičninski agenciji SALOMON NEPREMIČNINE nudimo celovite rešitve pri posredovanju v prometu z nepremičninami. Posredujemo pri opravljanju nepremičninskih poslov nakupa, najema, prodaje, oddaje in menjave vseh vrst nepremičnin. Po potrebi uredimo cenitev nepremičnine, zavarovanja in v sodelovanju z bankami uredimo tudi kreditiranje.

S skrbnostjo dobrega strokovnjaka, skrbno preverjamo pravno in dejansko stanje nepremičnine, kupca in prodajalca opozarjamo na morebitno ugotovljene stvarne in pravne napake nepremičnine. Opozarjamo na tveganja povezana z neurejenim zemljiškoknjižnim stanjem, vpisanimi stvarnimi pravicami in drugimi pravicami tretjih na nepremičnini ali drugimi neurejenimi pravnimi razmerji, ki bi omejevale ali izključevale pravice lastnika ali kakorkoli drugače vplivale na ceno nepremičnine.

V sklopu posredovanja Vam strokovno svetujemo in pojasnjujemo tržne razmere in okoliščine, ki vplivajo in so pomembne za določitev merodajne vrednosti oz. tržne cene nepremičnine.

Seznanjamo vas z vsebino predpisov, ki so pomembne za veljavno sklenitev prodajne pogodbe, višino in vrsto davčnih obveznosti, višino stroškov notarskih storitev in vpisa v zemljiško knjigo v zvezi s sklenitvijo pogodbe, za varen in hiter prenos lastninske pravice.

Stremimo k temu, da prisluhnemo željam strank in kakovostno ter varno opravimo naše delo.

 

Sedež podjetja:
 
SALOMON nepremičnine, Anže Nahtigal, s.p.
Ulica Nikola Tesla 015, 1230 Domžale
Telefon: 01 620 8700
GSM: 031 392 921
Elektronska pošta: [email protected]
Poslovni račun: Banka Koper, IBAN SI56 1010 0004 9794 072, BIC/SWIFT: BAKOSI2X
Davčna številka: 58150668
Matična številka: 3996352000
Davčni zavezanec: DA