ZBILJEPodroben opis
670 m², zazidljiva, ravna, sončna parcela ob gozdu, komunalni priključki tik ob parceli ali na parceli, bližina AC priključka Vodice, možna gradnja enostanovanjske, dvostanovanjske stavbe ali dvojčka, VREDNO OGLEDA, prodamo. Cena: 120.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji treh parcel na sončni lokaciji ob gozdu, na ravnem terenu, v neposredni bližini vse infrastrukture, v Zbiljah. Parcele so obdane z rastjem in nudijo visoko stopnjo osončenosti čez pretežni del dneva.

Parcela se nahaja v območju namenske rabe SSe – Stanovanjske površine za enostanovanjske in dvostanovanjske objekte in je primerna za gradnjo enostanovanjske,  dvostanovanjske stavbe ali dvojčka. Poleg bivanja, so pod posebnimi pogoji dovoljenje še spremljajoče dejavnosti (kmetijstvo, obrt, trgovina in storitve, promet, gostinstvo in turizem, poslovne dejavnosti, družbene dejavnosti).

Oblika parcele je pravokotne oblike, okvirnih dimenzij  20 m * 30 m, z daljšo stranico v smeri vzhod - zahod.

Faktor zazidanosti parcele znaša 0,4 za samostojne hiše, 0,5 za dvojček in 0,6 za atrijske hiše.

Faktor izrabe ni določen.

Faktor odprtih bivalnih površin znaša od  0,2 – 0,3.

Dovoljeni višinski gabariti P+1+M ali P+T, najvišja kota zaključka ravne strehe je 7 metrov.

Dostop je urejen z glavne ceste preko lastniške dostopne poti v širini 5 metrov, ki pripada parceli v lastniškem deležu 1/3.  Vodovodni, električni in telekomunikacijski priključki so tik ob parceli oziroma na parceli, možna  pa je tudi priključitev na zemeljski plin.

Vsa pomembna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, gostinski lokali… ) v bližini.

Za športno rekreativne aktivnosti je v bližini veliko poljskih in sprehajalnih poti ob reki Savi, ki vodijo do priljubljenih gostišč ob Zbiljskem jezeru, Avto kamp Dragočajna, proti vzhodu pa se razprostira vzpetina Stari grad.

Prometne površine za pešce z javno razsvetljavo so urejene od Medvod do Vodic, urejene so povezave do osnovne šole in vrtca v Smledniku.

Ostali pogoji:

Pred prodajo je potrebno izvesti še parcelacijo zemljišča.  Možna gradnja tudi  do treh enostanovanjskih objektov oziroma dvojčkov.

Stroški nepremičninske družbe se delijo tako, da kupec prevzame plačilo v višini 2%+ddv.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

120.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Zbilje
Velikost: 670 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si