VRHPOLJE PRI MORAVČAHPodroben opis
790 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, parcela na sončni legi, orientirana proti severu s pogledom na Alpe, urejeno in zgrajeno služnostno potjo, urejene meje, komunalni priključki v neposredni bližini ali na parceli, bližina AC priključka Krtina, prodamo. Cena: 68.000,00 EUR

Parcela se nahaja v jedru podeželskega  naselja in je primerna za gradnjo eno in dvo stanovanjsko stavbo.Je pa tudi možnost dokupa dodatnih 50 m² in s tem pridobljenih skupno nad 800 m², kjer bi lahko stali dve samostojni stanovanjski hiši ali dvojček.

Oblika parcele je skoraj pravilen kvadrat, okvirnihdimenzij  30 m * 25 m.

Faktor izrabe parcele znaša 0,7.

Faktor zazidanosti parcele znaša 0,7.

Faktor zelenih površin znaša 0,1.

Dovoljeni višinski gabariti K+P+M ali K+P+1N+M. Višina max 10m. Razmerje gabaritov min 1:1,3 osnovnega objekta. Objekt je lahko zasnovan v obliki I,L,U.

Do parcele vodi na novo urejena dostopna cesta, z urejenimi služnostmi, vpisanimi v zemljiško knjigo. S parcele je očiščeno rastlinje, z izjemo starejših sadnih dreves.

Vsa pomembna infrastruktura se nahaja v Moravčah, oddaljena le cca 2 km, po avtocesti do Ljubljane pa v manj kot 20 minutah.

Rahlo razgiban teren ponuja različne opcije za ureditev okolice (ureditev vkopanega letno – zimskega vrta pod parkirnimi površinami,…), hkrati pa lega zagotavlja  pogled na Julijske Alpe in okoliške planine.

Pogoj lastnika je, da kupec plača stroške nepremičninske agencije v višini 2 % +DDV.

Za dodatne informacije, lokacijsko informacijo in ogled smo vam na voljo.

68.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Vrhpolje pri Moravčah
Velikost: 790 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Kontakt: 01/620-87-00

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si