VODICE - Prodaja, Hiša Samostojna

Prodaja, hiša - VODICE 1
Prodaja, hiša - VODICE 2
Prodaja, hiša - VODICE 3
Prodaja, hiša - VODICE 4
Prodaja, hiša - VODICE 5
Prodaja, hiša - VODICE 6
Prodaja, hiša - VODICE 7
Prodaja, hiša - VODICE 8
Prodaja, hiša - VODICE 9
Prodaja, hiša - VODICE 10
Prodaja, hiša - VODICE 11
Prodaja, hiša - VODICE 12
Prodaja, hiša - VODICE 13
Prodaja, hiša - VODICE 14
Prodaja, hiša - VODICE 15

Cena:

400.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija: LJ-okolica
Velikost: 218.7 m2
Nadstropje: P+1+M
zgrajeno leta2023
EI: EI: Izračun ni mogoč

Podroben Opis

Vodicah pri Ljubljani, nekaj od AC, Vam ponujamo novozgrajeno samostojno družinsko hišo, dokončano do III. podaljšane gradbene faze, katera se nahaja v naselju samostojnih družinskih hiš.

Hiša stoji na komunalno opremljenem zemljišču. Parcela obsega 501 m² in ima neposreden dostop do javne ceste. 

Tloris objekta v skupni izmeri 218,7 m² obsega tri etaže (P+1N+M), od katerih pritličje predstavlja 72,2 m², nadstropje 65,0 m² in mansarda 81,5 m².

Zasnova hiše je prilagojena sodobnim družinskim potrebam in v pritličju predvideva:

  • velik odprt dnevni prostor s kuhinjo v skupni izmeri 45,6 m²,
  • sobo, ki jo je mogoče urediti kot spalnico ali kabinet v izmeri 10,2 m²,
  • manjša kopalnica v izmeri 2,6 m² in
  • shramba v izmeri 3,0 m².

Ostale površine pritličja vključujejo predprostor in povezovalni hodnik, kjer je preko stopnišča omogočen dostop v zgornji etaži objekta.

V zasnovi objekta se nadstropje preko hodnika s stopniščem v velikosti cca 14,4 m² odpira v tri večje prostore, v izmeri od 11,4 m² do cca 15 m². Te je mogoče funkcionalno urediti kot otroške sobe ali  glavno spalnico. Poleg tega sta v nadstropju predvideni dve kopalnici in utility.

Po stopnišču pa je nadalje omogočen dostop do neizdelane mansarde v skupni velikosti 81,50 m².

Med prednostmi navedenega objekta bi izpostavili:

  • Nekaj minut oddaljeno od priključka AC Vodice-Ljubljana/Kranj, kar predstavlja odlično izhodišče in hkrati ponujamožnost sonaravnega bivanja zaradi bližine gozdov in polj.
  • Vsa potrebna infrastruktura za vsakdanje potrebe se nahaja v neposredni bližini.
  • Objekt je zasnovan tako, da daje velik poudarek funkcionalnosti posameznih prostorov, ki se skladajo s konceptom in modernim utripom sodobne družine. 
  • Lesena skeletna izvedba, zaradi svoje tehnologije gradnje v več pogledih bistveno prekaša kvaliteto klasičnih lesenih montažnih ali zidanih objektov. Sistem zagotavlja gradnjo objektov v zelo dobrem nizkoenergijskem standardu, ima odličen fazni zamik, je difuzijsko odprt, nosilna konstrukcija je iz kvalitetnega lepljenega lesa, v stenah pa je vgrajena izolacija iz pretežno naravnih materialov na osnovi lesnih vlaken in kamene volne. Vse to pa bo pomenilo nižje stroške in hkrati boljšo kvaliteto bivanja v vaši novi hiši.

Hiša je zgrajena do III. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da je zgrajena temeljna plošča z vsemi komunalnimi priključki pripeljanimi do objekta. Zunanje stene debeline 16 cm so na zunanji strani zaščitene z lesnovlaknenimi fasadnimi ploščami debeline 8 cm obdelanimi s paropropustnim fasadnim slojem. Ta sistem gradnje dosega toplotno prevodnost 0,15 W/m²K, kar pomeni, da bodo nihanja temperature v notranjosti objekta skozi dan praktično izničena. Streha je simetrična dvokapnica, kritina Erlus LINEA. Vgrajeno je leseno stavbno pohištvo s trojno zasteklitvijo in faktorjem prevodnosti stekla 0,6 W/m²K skladno z nizkoenergijskimi standardi proizvajalca.

Dostop do parcele je urejen na severovzhodni strani objekta. Parkirne površine so predvidene na severozahodni strani objekta, jugozahodno od objekta pa se nahaja terasa in zelenica. Soseska je v celoti komunalno opremljena, saj do nje vodi nova javna asfaltna cesta, na samo parcelo je pripeljana vsa potrebna infrastruktura.

Predvidena energetska bilanca objekta je razvidna iz projektne dokumentacije.

Stroške nepremičninske družbe krije prodajalec/investitor. V ceni je že vključen 9,5 % ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo od pon. do pet. med 8. in 18. uro.

Kratek opis

218,7 m², samostojna, zgrajena l. 2023, 501 m² zemljišča, P+1+M, prodamo. Cena: 400.000,00 EUR

Želim ogled ali več informacij