ŠKOFJA LOKAPodroben opis
87,8 m², 1-sobno, zgrajeno l. 1903, 50 m² zemljišča, P/2 nad., prostorno stanovanje v pritličju, terasa, atrij, klet, zagotovljeno parkirno mesto, opremljeno in vseljivo takoj, bližina centra, ATRIJ, oddamo. Cena: 500,00 EUR/mes

Posredujemo pri oddaji 1-sobnega stanovanja v pritličju v večstanovanjskem objektu z atrijem orientiranim na jug, s teraso in kletjo pod stanovanjem ter skupnim parkiriščem. Stanovanje je opremljeno in vseljivo s 1. 6. 2020.

Stanovanje odlikuje prostornost, ki se odraža predvsem z obilo zunanjega prostora. Pred vhodom v stanovanje je možnost parkiranja manjšega osebnega avtomobila. Bivalna površina stanovanja obsega 47,7 m², kar obsega hodnik, kopalnico, spalnico, kuhinjo z jedilnico ter dnevna soba. Preko dnevne sobe se dostopa do zunanje pokrite terase, s katere vodijo stopnice v spodnjo etažo (klet), kjer se nahaja kurilnica in pralnica. Na južnem delu objekta se nahaja urejen atrij, z mizo in klopjo ter manjšim vrtom.

Ogrevanje stanovanja na drva z vgrajenim zalogovnikom, z dodatno možnostjo ogrevanja na kurilno olje. Vgrajena tudi inverter klimatska naprava.

V neposredni bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura.

Stanovanje je primerno za par. Prednost pri najemu imajo najemniki, ki iščejo za daljše časovno obdobje,

Hišni ljubljenčki po dogovoru.

Pogoji najema: sprotno plačilo najemnine, varščina v višini 1.200 EUR in plačilo stroškov sestave najemne pogodbe v višini 500 EUR+ ddv.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

500,00 EUR/mesec

Oddaja: Stanovanje, 1-sobno
Regija Gorenjska
Kraj Škofja Loka
Velikost: 87.8 m2
Parcela: 50 m2
Nadstropje: P/2
Leto: zgrajeno leta 1903
EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si