ŠINKOV TURNPodroben opis
830 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, gozdna lega, mirna lokacija, urejanje mej v postopku, bližina AC priključka Šmartno in Vodice, prodamo. Cena: 170,00 EUR/m²

Posredujemo pri prodaji parcele na edinstveni, idilični in mirni lokaciji,obdane z gozdovi, na rahlo nagnjenem terenu. Lega parcele je osojna.

Parcela se nahaja v območju A - Površine razpršene poselitve. Primerna za gradnjo enostanovanjskega ali dvostanovanjskega objekta oziroma dvojčka.

Oblika zemljišča je skoraj pravilne pravokotne oblike, okvirnih dimenzij  33 m * 29  m, kjer je daljša stranica orientirana v smeri Z - V.

V neposredni bližini je veliko športno rekreativnih površin (kolesarske poti, otroško in športno igrišče SD Strahovica), v bližini pa je tudi Rašica in Šmarna Gora.

Na zemljišču je nekoč že stal objekt, kar pomeni, da se lahko  uveljavlja poračun za del oziroma celotno plačilo komunalnega prispevka.

Na sosednjem zemljišču, ki je v lasti Slovenskih državnih gozdov, je bila opravljena sanitarna sečnja, s čimer je zemljšče bolj odprto proti zahodu.

Dostop do zemljišča je urejen preko asfaltirane javne poti, in sicer je možen od severnega do vzhodnega dela zemljišča. Neposredno ob zemljišču pa se nahaja tudi gozdna pot, ki vodi na Rašico.

Konfiguracija terena nudi tudi izvedbo kleti (garažo v kleti je mogoče urediti brez strmih klančin), ter dvonivojsko ureditev zunanje okolice, kar omogoča razgibano zasnovo celotne arhitekture objekta in zunanje ureditve.

Zemljišče se prodaja bremen prosto. Pogoj prodajalca je da kupec poravna del stroškov posredovanja v višini 2 % +DDV

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

170,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Šinkov Turn
Velikost: 830 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Kontakt: 01/620-87-00

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si