ŠENTGOTARDPodroben opis
7.244 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, stavbno zemljišče v izmeri cca 2.000 m², parcela je locirana na sončni legi, nagnjen teren, stavbni del orientiran proti jugo-vzhodu in jugu, z odprtim pogledom na okoliške griče, dostop po asfaltirani kategorizirani javni poti, komunalni priključki v neposredni bližini ali na parceli, le 4 minute oddaljeno od AC izvoza Trojane, VREDNO OGLEDA, prodamo. Cena: 49.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji parcele na sončni lokaciji, v naklonu, stavbni del orientiran proti jugo-vzhodu in jugu, kmetijski del orientiran proti jugu in jugo-zahodu.

Parcela se delno, v okvirni izmeri 2.000 m², nahaja v območju stavbnih zemljišč, preostanek parcele pa v območju kmetijskih zemljišč.

Vsa pomembna infrastruktura se nahaja na Trojanah oz. v Zagorju ob Savi.

Rahlo razgiban teren ponuja različne opcije za ureditev okolice (ureditev terase, letne kuhinje ipd.), orientacija parcele pa zagotavlja osončenost čez pretežni del dneva.

Parcela se nahaja na robu zazidljivosti, obkrožena s travniki, kar ponuja veliko možnosti za sprehode, šport in rekreacijo, posebej primerna za ljudi, ki iščejo mir in odprto lego s pogledom na okoliške griče.

Dovoljene vrste objektov: enostanovanjske in dvostanovanjske stavbe ter druge ne stanovanjske stavbe.

Faktor zazidanosti: največ 0,5.

Tlorisni gabariti: stanovanjski objekti največ 12 m x 18 m.

Višinski gabariti: K + P + M. Stanovanjski objekti brez kleti in brez kolenčnega zidu imajo poleg pritličja lahko še eno etažo. Ne glede na navedene vertikalne gabarite, najvišja absolutna višina objekta, merjena od kote urejenega terena do venca strehe ali kapi strehe, ne sme preseči 8,0 m. V prostoru je lahko vidna le ena fasada kletne etaže objekta. Dopustno je zgraditi več kletnih etaž, vendar v celoti vkopanih v teren. Kolenčni zid v mansardi je višine največ 1,5 m, v katero je vključena kapna lega.

V primeru nakupa kupec plača davek na promet nepremičnine v višini  2% od pogodbene vrednosti nepremičnine, prodajalec pa plača stroške nepremičninske družbe za izpeljavo celotnega pravnega posla.

Za dodatne informacije, lokacijsko informacijo in ogled smo vam na voljo.

49.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Zasavska
Kraj Šentgotard
Velikost: 7244 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 01/620-87-00

Kontakt: 031/392-921 - Anže

Email: anze@salomon-nepremicnine.si