SELA PRI KAMNIKUPodroben opis
290 m², samostojna, zgrajena l. 2000, 650 m² zemljišča, K+P+M, urejeni komunalni priključki (voda in elektrika), III. gradbena faza, gradbeno dovoljenje, prosto bremen, kvalitetna gradnja, zahodna orientacija, odprt pogled na okoliško hribovje, prodamo. Cena: 140.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji hiše v Selah pri Kamniku, v bližini term Snovik, na prijetni lokaciji, orientirani proti zahodu, z odprtim pogledom na okoliško hribovje

Hiša obsega klet, pritličje in mansardo. Skupna neto površina objekta znaša 290 m², približno 90 m² po posamezni etaži.

pritličju je velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, orientiran na zahod, z izhodom na zunanjo balkon. V pritličju je še spalnica, otroška soba, WC,  kopalnica in shramba.

Mansarda je v projektni dokumentaciji definirana kot neizkoriščeno podstrešje in s primerno stojno višino in kolenčnim zidom okoli 100 cm ponuja  veliko dodatnih opcij za ureditev dodatnih prostorov. 

V kleti je velika garaža, kotovnica in še večji večnamenski prostor. Glede na to, da je objekt delno vkopan je klet lahko tudi bivalna.

Objekt odraža kvalitetna gradnja. Na strehi je izvedena sekundarna izolacija (tyvek) in zračni kanal. Gradnja je potekala na podlagi pravnomočnega gradbenega dovoljenja, z urejeno gradbeno dokumentacijo (izdelan tudi projekt strojnih in električnih inštalacij).

Objekt je priključen na električno in vodovodno omrežje. Dovoz je urejen preko solastniške poti.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem objekta  je možen takoj po plačilu celotne kupnine oziroma po dogovoru.

Pogoji prodaji: Kupec ne plača stroškov posredovanja. Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet z nepremičninami (DPN).

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

140.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija LJ-okolica
Kraj Sela pri Kamniku
Velikost: 290 m2
Parcela: 650 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: zgrajeno leta 2000
EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Kontakt: 01/620-87-00

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si