RAKOVNIKPodroben opis
3.297 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, parcele na sončni lokaciji, primerna za gradnjo naselja za enostanovanjske in dvostanovanjske objekte, dobra investicijska priložnost, prodamo. Cena: 210,00 EUR/m²

Posredujemo pri prodaji večjega zazidljivega zemljišča v izmeri 3.297 m²  na sončni lokaciji, na ravnem terenu, ki se nahaja v Rakovniku pri Medvodah.

Namenska raba: Podrobnejša namenska raba je SSs – Stanovanjske površine za eno in dvostanovanjske stavbe, najmanjša površina gradbene parcele znaša 400 m² za enostanovanjsko stavbo, 500 m² za dvostanovanjski objekt in 600 m² za dvojčka.

Faktor zazidanosti parcele je odvisen od tipa pozidave 0,4 - 0,6.

Oblikovanje objektov: 

Dovoljeni so objekti tipa AE - nizki prostostoječi objekti, BE – nizki strnjeni objekti, D – nizki podolgovati objekti z dvokapno streho in C – svojstven objekt. je največ P+1+M oziroma T. Naklon streh od 33 - 45 stopinj, dopustne tudi ravne strehe.

Komunalna infrastruktura: Vso potrebno komunalno infrastrukturo za minimalno komunalno oskrbo znotraj območja pozidave je potrebno zgraditi, primarna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.

Dostop do zemljišča je mogoč s severa preko lokalne ceste ali juga z javne poti.

Pogoji prodaji: Kupec ne plača stroškov posredovanja. Kupec plača DPN v višini 2 % od prodajne cene nepremičnin.

Ostalo: Zemljišča se nahajajo v območju kulturne dediščine. Za obstoječa objekta  (hišo in kaščo) pridobljeno soglasje za odstranitev.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

Vljudno vabljeni!

210,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Rakovnik
Velikost: 3297 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Kontakt: 01/620-87-00

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si