RAKOVNIK - Prodaja, Posest Zazidljiva

Prodaja, posest - RAKOVNIK 1
Prodaja, posest - RAKOVNIK 2
Prodaja, posest - RAKOVNIK 3
Prodaja, posest - RAKOVNIK 4

Cena:

210,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija: LJ-okolica
Velikost: 3297 m2
Letnik:Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra:RA_0622_AG

Podroben Opis

Posredujemo pri prodaji večjega zazidljivega zemljišča v izmeri 3.297 m²  na sončni lokaciji, na ravnem terenu, ki se nahaja v Rakovniku pri Medvodah.

Namenska raba: Podrobnejša namenska raba je SSs – Stanovanjske površine za eno in dvostanovanjske stavbe, najmanjša površina gradbene parcele znaša 400 m² za enostanovanjsko stavbo, 500 m² za dvostanovanjski objekt in 600 m² za dvojčka.

Faktor zazidanosti parcele je odvisen od tipa pozidave 0,4 - 0,6.

Oblikovanje objektov: 

Dovoljeni so objekti tipa AE - nizki prostostoječi objekti, BE – nizki strnjeni objekti, D – nizki podolgovati objekti z dvokapno streho in C – svojstven objekt. je največ P+1+M oziroma T. Naklon streh od 33 - 45 stopinj, dopustne tudi ravne strehe.

Komunalna infrastruktura: Vso potrebno komunalno infrastrukturo za minimalno komunalno oskrbo znotraj območja pozidave je potrebno zgraditi, primarna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.

Dostop do zemljišča je mogoč s severa preko lokalne ceste ali juga z javne poti.

Pogoji prodaji: Kupec ne plača stroškov posredovanja. Kupec plača DPN v višini 2 % od prodajne cene nepremičnin.

Ostalo: Zemljišča se nahajajo v območju kulturne dediščine. Za obstoječa objekta  (hišo in kaščo) pridobljeno soglasje za odstranitev.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

Vljudno vabljeni!

Kratek opis

3.297 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, parcele na sončni lokaciji, primerna za gradnjo naselja za enostanovanjske in dvostanovanjske objekte, dobra investicijska priložnost, prodamo. Cena: 210,00 EUR/m²

Želim ogled ali več informacij