RAKOVNIK, DOLENJSKA CESTAPodroben opis
33,6 m², pisarna, zgrajena l. 2006, 1/3 nad., popolnoma po meri opremljena svetla pisarna, frekventna lokacija, možnost reklamnih tabel in zastave na drogu ob glavni cesti, klimatizirano (2x klima), alarm, video nadzor, lastno etažno ogrevanje, eno parkirno mesto v garaži pod objektom, brezplačna parkirišča ob stavbi, prevzem možen po dogovoru, oddaja se za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja (zaželeno daljše obdobje), primerno za pisarniško ali storitveno dejavnost (odvetniki, zastopstva, računovodstvo, prodajne pisarne ipd.), oddamo. Cena: 490,00 EUR/mes

Posredujemo pri oddaji v celoti opremljenega poslovnega prostora v prvi etaži stanovanjsko-poslovne stavbe ob Dolenjski cesti v Ljubljani.

Poslovni prostor sestoji iz dveh povezanih pisarn in lastnih sanitarij ter mini čajne kuhinje s hladilnikom. Po meri narejena oprema iz furniranega pohištva razvidna iz slik in tlorisa.

V pisarni so tudi 2 ognjevarni arhivski omari po s certifikatom varnosti NT FIRE 017 90paper (zdrži 1080 stopinj 90 min).

Obratovalni stroški z vključenim internetom v povprečju znašajo cca 180 €/mesec in so odvisni od porabe.

Poslovni prostor je opremljen z alarmnim sistemom in video nadzorom. V prostoru instalacija za video projekcijo. Odpiranje glavnih vrat v objekt preko domofona.

Poslovnem prostoru pripada eno parkirno mesto v garaži pod objektom. V okolici objekta so na voljo parkirne površine.

V bližini vsa infrastruktura: pošta, bankomat, banka, Petrol, restavracije, trgovina, ipd.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemno razmerje se sklene za 11 mescev z možnostjo podaljšanja. Varščina znaša v višini 3.000 €. Najemnik prevzame plačilo stroškov nepremičninske družbe v višini ene najemnine + ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

490,00 EUR/mesec

Oddaja: Poslovni prostor, Pisarna
Regija LJ-mesto
Kraj Rakovnik
Velikost: 33.6 m2
Nadstropje: 1/3
Leto: zgrajeno leta 2006
EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 01/620-87-00

Kontakt: 031/392-921 - Anže

Email: anze@salomon-nepremicnine.si