PREDDVOR, BLIŽINA KRANJAPodroben opis
389 m², samostojna, zgrajena l. 1996, 1.227 m² zemljišča, K+P+M, večja družinska hiša uporabne površine 291 m², K+P+M, klasična kvalitetna gradnja z veliko lesenimi detajli, mirna lokacija s pogledom na Alpe, vsa infrastruktura v bližini, ZK urejeno, brez bremen, gradbeno in uporabno dovoljenje, prodamo. Cena: 380.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji večje samostojne družinske hiše v okolici Kranja, natančneje naselje Tupaliče. Hiša površine 389 m² se razprostira v treh etažah, in sicer K+P+M, in ima 291 m² uporabne površine. Hiša stoji na parceli z urejenimi mejami v velikosti 1.227 m².

Zasnova hiše je prilagojena sodobnim družinskim potrebam in v pritličju predvideva:

- velik odprt dnevni prostor z lončenim kaminom v povezavi s kuhinjo in večjo jedilnico usmerjen proti vzhodu, jugu in zahodu (s čimer je zagotovljena obilica svetlobe in sonca) ter izhodom na teraso,  

- pisarno,

- manjše sanitarije,

- garderobni prostor,

- garaža in skozi garažo do stopnišča, ki vodi v garsonjero nad samo garažo,

- ostale površine pritličja vključujejo povezovalni hodnik, kjer je preko stopnišča omogočen dostop v zgornjo, mansardno etažo oz. klet objekta.

V zasnovi objekta se v mansardi preko hodnika dostopa v štiri večje sobe/spalnice z izhodi na balkon in večjo kopalnico.

V urejeni kleti objekta se nahaja »lovska« soba s krušno pečjo, sanitarije, kopalnica, pralnica/sušilnica, mokra klet, lahko tudi vinska klet, kurilnica in večji večnamenski prostor primeren tudi za fitnes, wellness ali podobno.

Hiša se prodaja v celoti opremljena. Celotno pohištvo je narejeno po meri iz masivnega lesa.

Med prednostmi navedenega objekta bi izpostavili:

- Nekaj minut oddaljeno od Kranja, Preddvora, in hkrati možnost sonaravnega bivanja zaradi bližine gozdov in polj, ter odličnega izhodišča za izlete in sprehode v naravi;

- terasa in prostor okoli hiše je urejen in nudi pogled na naravo, bližnje travnike in gore;

- ogrevanje preko toplotne črpalke voda-voda (talno gretje in radiatorji) in lastna vodna vitrina oz. pitna voda;

- objekt je zasnovan tako, da daje velik poudarek funkcionalnosti posameznih prostorov, ki se skladajo s konceptom sodobne družine in zagotavlja visoko kvaliteto bivanja zaradi prostornosti posameznih prostorov in kvalitetnih materialov.

Dostop do objekta in parkirne površine so urejene na severo-zahodni strani objekta. Objekt je priključen na vodovod, elektriko, telekomunikacijski priključek ter meteorno in fekalno kanalizacijo.

Objekt je zgrajen na osnovi pogojev iz gradbenega dovoljenja in je zanj pridobljeno uporabno dovoljenje. Vpisan je v zemljiško knjigo in je brez bremen.

V primeru nakupa kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od vrednosti nepremičnine.

Za dodatne informacije, tlorise oz. ogled smo vam na voljo.

380.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Gorenjska
Kraj Preddvor
Velikost: 389 m2
Parcela: 1227 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: zgrajeno leta 1996
EI: D (60 - 105 kWh/m2a)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 01/620-87-00

Kontakt: 031/392-921 - Anže

Email: anze@salomon-nepremicnine.si