NADGORICAPodroben opis
707 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, sončna lokacija, orientirana proti jugu in zahodu z odprtim pogledom proti zahodu na bližnji travnik, neposredna bližina gozda, rahlo nagnjen teren, urejene meje, komunalni priključki v neposredni bližini ali na parceli, vsa infrastruktura v neposredni bližini, primerna za gradnjo eno ali dvostanovanjske stavbe, prodamo. Cena: 290,00 EUR/m²

Posredujemo pri prodaji parcele na sončni lokaciji, orientirana proti jugu in zahodu z odprtim pogledom proti zahodu na bližnji travnik.

Lokacija: Parcela se nahaja v Nadgorici, Pod gričem, le nekaj kilometrov oddaljena od Ljubljane, v neposredni bližini vsa pomembnejša infrastruktura (šola, vrtec, zdravstvo, storitvene dejavnosti,…)  in v bližini AC priključka Šentjakob.

Lokacija v mirnem okolju zagotavlja zasebnost v neposredni bližini narave.

Namenska raba: Podrobnejša namenska raba je SK – površine podeželskega naselja, primerna pa je za gradnjo enostanovanjske ali dvostanovanjske stavbe, najmanjša površina gradbene parcele pa znaša 400 m² in največ 800 m².

FI - faktor izrabe (največ): /

FZ - faktor zazidanosti (največ %): stanovanjske stavbe 40, nestanovanjske stavbe 40, kmetijska gospodarstva 70.

FZP - faktor zelenih površin (najmanj %): stanovanjske stavbe Ø, nestanovanjske stavbe 30, kmetijska gospodarstva 10.

FBP - faktor odprtih bivalnih površin (najmanj %): stanovanjske stavbe 30, nestanovanjske stavbe Ø, kmetijska gospodarstva Ø.

Višina objektov: do P (pritličje) + Po (izkoriščeno podstrešje).

Oblikovanje objektov:  Nizka stavba podolgovatega tlorisa (razmerje najmanj 1:1,4) z dvokapno streho z naklonom od 35º do 45º in slemenom, vzporednim z daljšo stranico objekta: eno- in dvostanovanjska stavba in prostostoječa nestanovanjska stavba.

Komunalna oprema: Vodovod in kanalizacija ob parceli na javni cesti, telekomunikacije in električni priključek na parceli.

Pogoji prodaje: kupec poravna del stroškov nepremičninske družbe, in sicer v višini 2%+ddv od vrednosti nepremičnine.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo vsak delovni dan med 8. in 18. uro.

290,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-mesto
Kraj Nadgorica
Velikost: 707 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 01/620-87-00

Kontakt: 031/392-921 - Anže

Email: anze@salomon-nepremicnine.si