LJ. MOSTEPodroben opis
23 m², garsonjera, novogradnja - zgr. l. 2021, 3/4 nad., Uporabna površina 16 m², Z lega, klima-inverter, balkon 4,2 m², shramba v kleti, pripadajoče zunanje asfaltirano parkirno mesto, neopremljeno, odlična priložnost za investicijo, več info na www.fabula-ljubljana.si, prodamo. Cena: 101.835,00 EUR

SPLOŠNO

Večstanovanjski objekt Fabula je objekt s petimi etažami (klet, pritličje in 3 nadstropja). Objekt je lociran v Ljubljani, območje Polje, na zemljiščih s parc. št. 596/1, 596/2, 597/7, 597/1 in 599/2, vsa k.o. 1772 –Slape. Ob objektu so predvidena parkirna mesta za avtomobile na označenih parkirnih mestih, za vsako stanovanje po eno parkirno mesto. Vsako stanovanje ima v kleti shrambo, kjer je možno hraniti tudi kolo.
Etaže med seboj povezuje betonsko stopnišče in osebno dvigalo. V pritličju vsakemu stanovanju pripada svoj atrij, del zunanjega atrija je nadkrit s previsom balkona v nadstreopju. Vsa stanovanja v nadstropjih pa imajo svoj zunanji nadkriti balkon.

NOSILNA KONSTRUKCIJA

Nosilna konstrukcija je kombinacija armiranobetonskih in opečnih konstrukcijskih elementov. Konstrukcija je sestavljena iz opečnih sten v kombinaciji z armiranobetonskimi vertikalnimi in horizontalnimi vezmi, armiranobetonskih plošč, slopov in nosilcev. Temeljenje objekta je na armiranobetonski temeljni plošči. Nad zadnjim nadstropjem je armiranobetonska strešna ravna plošča.

STENE MED STANOVANJI

Stene med stanovanji so opečnate debeline 25 cm ter ometane. Nekatere stene med stanovanji so izvedene tudi v sistemu Knauf, ustrezne požarne in zvočne izolativnosti.

PREDELNE STENE V STANOVANJIH

Predelne stene med prostori v stanovanji so kombinirane, suho-montažne z aluminijasto podkonstrukcijo, obojestransko obložene z oblogo iz mavčno-kartonskih plošč z vmesnim slojem toplotne in zvočne zaščite ter opečnate debeline 12 cm. Stene v stanovanjih so kitane in opleskane z belo barvo.

STREHA

Izvedena je kot ravna streha s toplotno izolacijo in dvoslojno bitumensko hidroizolacijo zaščiteno z nasutjem iz prodca. Na balkonih je izveden finalni sloj iz keramike.

FASADA

Objekt je zaščiten s toplotno izolacijo debeline 20 cm iz EPS plošč. Fasadni podstavek objekta je izveden XPS toplotna izolacija. Finalni sloj je izveden kot klasična kontaktna tankoslojna fasada.

TLAKI

Tlaki v stanovanjskem delu so izvedeni kot plavajoči zvočno izolirani estrihi. V stanovanjih je v bivalnih in spalnih prostorih položena vinilna talna obloga primerna za talno gretje. V sanitarnih prostorih, shrambah in hodnikih ob vhodu je izvedena keramika. Glavno stopnišče v objektu je obloženo s keramiko.

SANITARNA OPREMA

V kopalnicah in sanitarnih prostorih so glede na predvideno opremo vgrajene viseče WC školjke. Vgrajeni so umivalniki z omarico in armature. Tuši so izvedeni v tlaku z odtočnimi kanaletami.

ZUNANJA UREDITEV

Okolica objekta je na atrijih urejena v izvedbi prodnatega nasutja. Dovozne in parkitne površine so tlakovane in asfaltirane. Zamejitev atrija je izvedena s perforirano alu pločevino.

VHODNA VRATA

Vhodna vrata vseh stanovanj so Alu, enokrilna v Alu okvirju, ustrezno toplotno in zvočno izolativna.

NOTRANJA VRATA

Notranja vrata v stanovanjih so lesena bela s klasičnimi nasadili.

OKNA

Okna so v izvedbi PVC s 3 slojno zasteklitvijo in roletami.

OGRAJE

Ograditev zunanje terase je izvedena s perforirano alu pločevino. Ograje balkonov so izvedene s kovinsko perforirano ograjo modernega izgleda, ustrezne višine najmanj 1,0 m.

INSTALACIJE

Poraba: Merjenje porabe toplote, vode in elektrike je ločeno za vsako stanovanje in skupne prostore.

Razsvetljava: V sklopu zunanje ureditve ob vhodu v objekt je razsvetljava urejena z LED svetili . V objektu je izvedena vsa predinštalacija za vgradnjo svetil.

Prezračevanje: Kopalnice so prezračevane z odvodnimi ventilatorji, ki vodijo na streho objekta.

Hlajenje: V vsakem stanovanju je split inventer klimatska naprava (primerna za hlajenje in gretje).

Pitna voda: Pitna voda je zagotovljena iz vodovodnega omrežja. Merjenje porabe je urejeno preko vodomerov z daljinskim odčitavanjem.

Ogrevanje, priprava tople vode: V kleti objekta je skupni plinski kotel z zalogovnikom. Do stanovanj je urejen razvod tople vode za talno ogrevanje stanovanj, ter topla sanitarna voda. Stanovanja so ogrevana s talnim ogrevanjem, dodatno pa še z električnimi radiatorji v kopalnicah. Odčitavanje porabe tople vode je urejeno za vskako stanovanje ločeno.

Elektro instalacije: Odčitavanje porabe električne energije je ločeno po posameznih stanovanjih in skupnih prostorih.Vsako stanovanje ima svoj števec.

Telekomunikacijsko omrežje: Vsako stanovanje ima možnost priklopa na telekomunikacijsko omrežje.

FINANCIRANJE

Posebni pogoji financiranja za kupce predmetnih stanovanj. Več informacij na spletni strani navedeni spodaj.

OPOMBE

Stanovanje se prodaja neopremljeno. Na ogledu si je možnost ogledati opremljeno vzorčno stanovanje.

Več informacij na spletni strani www.fabula-ljubljana.si.

Vabljeni na ogled!

101.835,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, Garsonjera
Regija LJ-mesto
Kraj LJ-Moste
Velikost: 23 m2
Nadstropje: 3/4
Leto: novogradnja, zgrajena l. 2021
EI: C (35 - 60 kWh/m2a)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 041/458-558 - Matic Pucihar

Kontakt: 01/620-87-00

Email: matic@salomon-nepremicnine.si