LJ. CENTER, MASARYKOVA 14Podroben opis
184,5 m², pisarna, zgrajena l. 2002, pritličje, poslovni prostori v pritličju stavbe v centru Ljubljane, nasproti glavne železniške postaje, vhod iz Masarykove ceste, prodamo. Cena: 295.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji poslovnih prostorov na Masarykovi cesti v centru Ljubljane, nasproti glavne železniške postaje (bivši prostori banke).

Uporabna površina prostorov znaša 160,6 m², predmet prodaje pa so tudi kletni prostori v izmeri 23,9 m². Prostori so primerni za pisarniške dejavnosti. V kvadraturo spadajo tudi lastne sanitarije in manjša kuhinja. Prostori so opremljeni in pripravljeni na takojšen prevzem. Urejena gradbena dokumentacija (gradbeno in uporabno dovoljenje).

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem objekta  je možen po plačilu celotne kupnine.

Stroški nepPosredujemo pri prodaji poslovnih prostorov na Masarykovi cesti v centru Ljubljane, nasproti glavne železniške postaje (bivši prostori banke).

Uporabna površina prostorov znaša 160,6 m², predmet prodaje pa so tudi kletni prostori v izmeri 23,9 m². Prostori so primerni za pisarniške dejavnosti. V kvadraturo spadajo tudi lastne sanitarije in manjša kuhinja. Prostori so opremljeni in pripravljeni na takojšen prevzem.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem objekta  je možen po plačilu celotne kupnine.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo tako, da kupec plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.remičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo tako, da kupec plača 2%+ddv.

295.000,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Pisarna
Regija LJ-mesto
Kraj LJ-Center
Velikost: 184.5 m2
Nadstropje: P
Leto: zgrajeno leta 2002
EI: Merjena EI: 67 kWh/m2a
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Kontakt: 01/620-87-00

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si