KOSEZE, TERASASTI BLOKIPodroben opis
93 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1976, adaptirano l. 2013, 1. nad., svetlo stanovanje z dvema terasama orientirano na vzhod, v objektu dvigalo, opremljeno (razen sedežne garniture, vzmetnic in pralnega stroja), 2x inverter klima, možnost najema garaže z dvižnimi vrati velikosti 15,7 m², vpisano v ZK, vselitev možna takoj, oddamo. Cena: 1.000,00 EUR/mes

Posredujemo pri oddaji 3 sobnega stanovanja v izmeri 92 m², v 1. nadstropju terasastih blokov. Naselje se nahaja na mirni lokaciji, katera nudi prijetno in kvalitetno bivanje, saj je vsa potrebna infrastruktura v samem naselju. Povezava do obvoznice je zelo hitra.

Razporeditev in lega:

  • Stanovanje obsega predsobo v povezavi s hodnikom, sanitarije, kuhinjo z jedilnico povezano z dnevno sobo in izhodom na teraso. Na drugi strani stanovanja se nahajata dve prostorni spalni sobi z izhodom na teraso in kopalnico.
  • Stanovanje je v celoti obrnjeno na V stran.

Prenove in opremljenost:
Stanovanje je bilo v letu 2013 v celoti prenovljeno. Stanovanje je na sveže prebeljeno. Stanovanje je v celoti opremljeno, razen sedežne garniture, vzmetnic in pralnega stroja.

Dodatne karakteristike:

  • Dvigalo: da
  • Terasa: da, dve v skupni izmeri 20  m²
  • Parkiranje: na skupnih parkiriščih v naselju in možnost najema garaž pod objektom v velikosti 15,7 m² za ceno 100 €/mesec
  • Internet: optika
  • Ogrevanje: toplarna, ogrevanje vode preko električnega bojlerja, v kopalnici električno talno gretje

Opis lokacije in razpoložljiva infrastruktura:
Odlična iz zelo mirna lokacija nudi bližino vse potrebne infrastrukture in s tem udobno bivanje. Bližnja infrastruktura -  osnovna šola, vrtec, lekarna, banka, pošta, tržnica Koseze, trgovine, LPP, itd. Dostop do obvoznice je zelo hiter in enostaven.

Ostalo:
Vpisano v ZK. Vseljivo takoj.

Pogoji najema: sprotno plačilo najemnine, varščina v višini 2.500 €, plačilo stroškov nepremičninske družbe s strani najemnika v višini  1.020 € + ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

1.000,00 EUR/mesec

Oddaja: Stanovanje, 3-sobno
Regija LJ-mesto
Kraj Koseze
Velikost: 93 m2
Nadstropje: 1
Leto: adaptirano l. 2013
zgrajeno leta 1976
EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 01/620-87-00

Kontakt: 031/392-921 - Anže

Email: anze@salomon-nepremicnine.si