KLANC - Prodaja, Posest Drugo

Prodaja, posest - KLANC 1
Prodaja, posest - KLANC 2
Prodaja, posest - KLANC 3
Prodaja, posest - KLANC 4
Prodaja, posest - KLANC 5
Prodaja, posest - KLANC 6
Prodaja, posest - KLANC 7
Prodaja, posest - KLANC 8
Prodaja, posest - KLANC 9
Prodaja, posest - KLANC 10
Prodaja, posest - KLANC 11

Cena:

98.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Drugo
Regija: Savinjska
Velikost: 7000 m2
Letnik:Ni podatka
EI: Ni podatka

Podroben Opis

Posredujemo pri prodaji posestva v naselju Klanc v Občini Dobrna, ki predstavlja delno stavbno zemljišče v okvirni velikosti 2.500 m² in delno kmetijsko zemljišče v okvirni velikosti 4.500 m².

Posestvo je oddaljeno cca 2 km od središča Dobrne. V okolici prevladuje kmetijska  in turistična dejavnost. Dobrna je kraj najstarejšega slovenskega zdravilišča, ki ga z jedrom povezuje mogočna kostanjeva aleja, z energetskim parkom, zeleno naravo in znamenitostmi v okolici ter prijetne sprehajalne, kolesarske in učne gozdne poti.

Zemljišče je dostopno iz javne ceste z zahodne strani. Stavbni del zemljišča na severni strani pa meji z lokalno cesto.

Posestvo je osončeno in ima odprt pogled proti jugu in jugovzhodu in je v naklonu. Del posestva je ograjen, kar omogoča pašo živine. Na posestvu se nahajajo trije pomožni kmetijski objekti, primerni za shranjevanje, sušenje, morebitno krmišče za živali in podobno.

Zemljiškoknjižno urjeno, brez bremen.

Pridobljena tudi lokacijska informacija s katere je razvidno kaj in pod kašnimi pogoji se lahko gradi na stavnih zemljiščih.

Pogoj lastnika je, da kupec povrne stroške posredovanja agencije v višini 2 %+DDV.

Za dodatne informacije, vpogled v lokacijsko informacijo oz. ogled v naravi smo vam na voljo vsak delavnik med 8. in 18. uro.

Kratek opis

7.000 m², posest, od tega stavbno zemljišče v izmeri 2.500 m² in kmetijsko zemljišče v izmeri 4.500 m², prodamo. Cena: 98.000,00 EUR

Želim ogled ali več informacij