KAMNIK, VOLČJI POTOK, SOLASTNIŠKI DELEŽPodroben opis
308,4 m², samostojna, zgrajena l. 1985, 1.056 m² zemljišča, K+P+M, samostojna hiša v III. gradbeni fazi se nahaja na mirni lokaciji, na robu zazidljivosti, v objemu zelenih površin, v neposredni bližini kamniške obvoznice, predmet prodaje je solastniški delež 1/2. Vsi priključki na parceli, prodamo. Cena: 105.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše v III. gradbeni fazi, kise nahaja na obrobju Kamnika, v objemu zelenih površin in tik ob kamniški obvoznici (trgovski center, gostinski lokali, ostale storitvene dejavnosti).

Parcela je odprta proti vzhodu in jugu, s pogledom na Kamniško Savinjske Alpe. Okoliške zelene površine ponujajo obilo možnosti za šport in rekreacijo, le nekaj minut hoje je oddaljen Arboretum Volčji Potok.  Del zemljišča se nahaja v območju kmetijskih zemljišč (314 m²).

Etažnost stavbe je  klet, pritličje in mansarda. Na parceli so vsi komunalni priključki (voda, telekomunikacije, elektrika).

Zemljišče je prosto vseh bremen.  Za objekt je izdano dovoljenje za nadomestno gradnjo. Predmet prodaje je solastniški delež ½. Objekt ima hišno številko in je vpisan v kataster stavb. Hiša je etažirana na dva stavbna dela na način, da vsakemu delu stavbe pripada del kleti, pritličja in mansarde. Etažna lastnina še ni vzpostavljena. Stavba se nahaja na območju kjer je dovoljena dvostanovanjska gradnja.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem je možen takoj po plačilu celotne kupnine.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo tako, da kupec plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

105.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija LJ-okolica
Kraj Kamnik
Velikost: 308.4 m2
Parcela: 1056 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: zgrajeno leta 1985
EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Kontakt: 01/620-87-00

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si