KAMNIK, PARMOVA ULICAPodroben opis
80 m², vrstna, zgrajena l. 1787, 266 m² zemljišča, predmet prodaje je starejša stavba potrebna popolne obnove (rekonstrukcije) za katero je pridobljeno tudi gradbeno dovoljenje za gradnjo-izvedbo preureditve stanovanjske hiše v gostinsko stanovanjski objekt, prodamo. Cena: 80.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji starejšega objekta, potrebnega popolne obnove, z manjšim zemljiščem v Kamniku na Parmovi ulici.

Za nepremičnino je pridobljeno gradbeno dovoljenje za gradnjo-izvedbo preureditve stanovanjske hiše v gostinsko stanovanjski objekt, katero je bilo izdano leta 1993 in aktivirano z delno rušitvijo obstoječega objekta leta 1995.

Stanovanjsko hišo, ki je v slabem stanju je mogoče preurediti v gostinsko stanovanjski objekt skupne izmere 290 m². V kletni etaži je predvidena shramba, kotlovnica, stopnišče z veznim hodnikom, garderoba s sanitarijami za zaposlene in skladišče za poslovi del-lokal. V pritličju je predvideno stopnišče, ki služi tako stanovanju, kot poslovnemu delu, gostinski lokal v sklopu katerega so tudi sanitarije za goste. V nadstropju pa je predvideno stanovanje in obsega stopnišče, hodnik, dnevno sobo z jedilnim kotom in kuhinjsko nišo, wc, kopalnico, spalnico in otroško sobo. Mansarda je izkoriščena v stanovanjske namene in obsega stopnišče, vezni hodnik do dveh manjših stanovanjskih enot, ki ju tvorita bivalni prostor in kopalnica.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od vrednosti nepremičnine.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

80.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Vrstna
Regija LJ-okolica
Kraj Kamnik
Velikost: 80 m2
Parcela: 266 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1787
EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 01/620-87-00

Kontakt: 031/392-921 - Anže

Email: anze@salomon-nepremicnine.si