GRADIŠČE NAD PIJAVO GORICOPodroben opis
995 m2, zazidljiva, stavbno zemljišče, kočevska cesta, okolica ljubljane, urejene meje, primerna za enostanovanjsko ali dvostanovanjsko hišo, prodamo. Cena: 73.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča velikosti 995m2.

Zemljišče se nahaja v osrčju soseke Gradišče (ulica Gradišče II), v bližini Kočevske ceste, ki predstavlja strateško povezavo med Ljubljano in Kočevjem. Parcela je orientirana proti jugozahodu, ima veliko popoldanskega sonca, tudi v zimskih mesecih. Parcela je pravokotne oblike, razgiban teren pa ponuja veliko možnosti za ureditev površin za preživljanje prostega časa in vrtičkanje. Dostopna cesta je urejena preko služnostne poti, ki je asfaltirana skoraj v celoti, ostala infrastruktura v bližini. Avtobusno postajališče v bližini, linija LPP 83 in 85. 

Možna je gradnja enostanovanjske ali dvostanovanjske hiše. Etažnost: max. E2+M, Tlorisno razmerje 2:3 max. 1:2, dvostanovanjska hiša do max. 1:3, stopnja izkoriščenosti FZ do 55%, velikost in oblika gradbene parcele 500-1000 m2.

Pogoji prodaje: Stroški nepremičninske družbe za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+ddv. 

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

73.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Gradišče nad Pijavo Gorico
Velikost: 995 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si