VODICEPodroben opis
68,5 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2017, M/K+P+1, Nadstandardno, funkcionalno opremljeno stanovanje, eno parkirno mesto (po dogovoru tudi 2), polnilnica za električne avtomobile, shramba v kleti, kompletno opremljeno in vseljivo takoj, vsa infrastruktura v bližini, AC priključek Vodice v bližini (500 m), oddamo. Cena: 650,00 EUR/mes

Posredujemo pri oddaji stanovanja, v večstanovanjskem objektu, v središču Vodic, le streljaj od AC priključka Vodice, ki predstavlja dobro izhodišče za smeri Kranj in Ljubljana.

Stanovanje obsega dnevni prostor s kuhinjo, zakonsko spalnico, dvoposteljno sobo in kopalnico v skupni izmeri 60 m². Poleg parkirnega mesta, je na voljo tudi električna polnilnica. V kleti se nahaja še shramba v izmeri 8,5 m².

Stanovanje je v celoti opremljeno. Vgrajeni so sodobni in varčni gospodinjski aparati. Objekt je grajen s sodobnimi materiali z učinkovitim toplotnim ovojem, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških. Ločeni števci porabe.

V neposredni bližini je vsa pomembna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, lekarna, zdravstveni dom ter ostale storitvene dejavnosti). V bližini neposredni bližini je veliko zelenih površin za šport in rekreacijo.

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni. V stanovanju ni dovoljeno kajenje.

Stanovanje je primerno predvsem za pare, oziroma za 4 osebe.

Pogoji najema: Sprotno plačilo najemnine, varščina v višini 1.500 EUR. Pogoj najemodajalca je, da najemnik krije stroške sestave najemne pogodbe, kar znaša 663 EUR + DDV.

Najemno razmerje se sklepa za minimalno obdobje 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

650,00 EUR/mesec

Oddaja: Stanovanje, 3-sobno
Regija LJ-okolica
Kraj Vodice
Velikost: 68.5 m2
Nadstropje: M/K+P+1
Leto: zgrajeno leta 2017
EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Kontakt: 01/620-87-00

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si