ŠKRJANČEVO, RADOMLJEPodroben opis
755 m2, zazidljiva, na obrobju naselja tik ob kamniški bistrici s pogledom na gozd, komunalno opremljena in plačan komunalni prispevek, ZK urejeno, brez bremen, vredno ogleda in nakupa, prodamo. Cena: 240.000,00 EUR

Na obrobju naselja stanovanjskih hiš na Škrjančevem tik ob reki Kamniški Bistrici prodamo zazidljivo parcelo površine 755m2 obdano z drevesi.

Parcela je primerna za osebe, ki si želijo mir, sprehode/rekreacijo v naravi (ob Kamniški Bistrici poteka sprehajalna pot od Domžal do Kamnika). Parcela je komunalno popolnoma opremljena in plačanim komunalnim prispevkom. Na parcelo so napeljani naslednji vodi: elektrika, vodovod, kanalizacija, telekomunikacija, plinovod. Dostop do parcele po asfaltirani občinski cesti.

Zemljiškoknjižno urejeno in neobremenjeno.

Stroški nepremičninske družbe za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+ddv.

Za dodatne informacije oz. voden ogled smo vam na voljo.

240.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Škrjančevo
Velikost: 755 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 01/620-87-00

Kontakt: 031/392-921 - Anže

Email: anze@salomon-nepremicnine.si