RUDNIK, DOLENJSKA CESTAPodroben opis
33,6 m2, pisarna, zgrajena l. 2006, 1. nad., popolnoma opremljena svetla pisarna, frekventna lokacija, možnost reklamnih tabel in zastave na drogu ob glavni cesti, klimatizirano (2x klima), alarm, video nadzor, lastno etažno ogrevanje, možnost parkiranja ob stavbi in najema parkirnega mesta v garaži za ceno 50 EUR/mesec, prevzem možen po dogovoru, oddaja se za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja (zaželeno daljše obdobje), primerno za pisarniško ali storitveno dejavnost (odvetniki, zastopstva, računovodstvo, prodajne pisarne ipd. ), oddamo. Cena: 450,00 EUR/mes

Posredujemo pri oddaji v celoti opremljenega poslovnega prostora v prvi etaži stanovanjsko-poslovne stavbe ob Dolenjski cesti v Ljubljani.

Poslovni prostor sestoji iz dveh pisarn in lastnih sanitarij ter mini čajne kuhinje s hladilnikom. Oprema in razporeditev razvidna iz slik in tlorisa.

V pisarni so tudi 2 ognjevarni arhivski omari po s certifikatom varnosti NT FIRE 017 90paper.

Obratovalni stroški z vključenim internetom v povprečju znašajo cca 180 €/mesec in so odvisni od porabe.

Poslovni prostor je opremljen z alarmnim sistemom in video nadzorom. V prostoru instalacija za video projekcijo.

V okolici objekta so na voljo parkirne površine. Možnost najema enega parkirnega mesta v garaži pod objektom za ceno 50 €/mesec.

V bližini vsa infrastruktura: pošta, bankomat, banka, Petrol, restavracije, trgovina, ipd.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

Pogoji najema: sprotno plačilo najemnine, varščina v višini 2.000 €, plačilo stroškov nepremičninske družbe s strani najemnika v višini ene najemnine+ddv.

450,00 EUR/mesec

Oddaja: Poslovni prostor, Pisarna
Regija LJ-mesto
Kraj Rudnik
Velikost: 33.6 m2
Nadstropje: 1
Leto: zgrajeno leta 2006
EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 01/620-87-00

Kontakt: 031/392-921 - Anže

Email: anze@salomon-nepremicnine.si