POLZELA, SAVINJSKO NABREŽJEPodroben opis
291,8 m2, samostojna, zgrajena l. 2010, 896 m2 zemljišča, P+1, samostojna hiša se nahaja na mirni, sončni lokaciji v naselju s celovito urejeno komunalno infrastrukturo, v neposredni bližini priljubljene sprehajalne poti ob Savinji, bližina AC priključka Šempeter, vsa ostala infrastruktura v bližini, prodamo. Cena: 395.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji arhitekturno dovršene samostojne hiše v urejeni stanovanjski soseski, ki se nahaja v neposredni bližini priljubljene, 13 km dolge sprehajalne poti od Šempetra do Celja, ki je bila urejena v sklopu poplavno varnostnih ukrepov porečja Savinje. V severovzhodni smeri je položna vzpetina, na kateri se nahaja dvorec Šenek, v bližini hrib Vimperk (cca.20min hoje) in gora Oljka(cca 1,5.ure hoje). Vsa pomembna infrastruktura kot je šola, vrtec, trgovina, lekarna, pekarna, gostilna, kavarna, AC priključek Šempeter in Šentrupert…,  v bližini.

Hiša je primerna za kupce, ki cenijo udobje, odprtost in prostornost.

Neto površina objekta znaša 291,8 m2, od tega znaša uporabna površina 241,9 m2, balkon 31,7 m2, pralnica 8,6m2 in zunanja shramba 9,6 m2. Dimenzije zunanjega nadstreška (pergole) znašajo 48,1 m2.

Etažnost objekta je pritličje + nadstropje.

V pritličju se nahaja vetrolov (11,2 m2), utility (13,55 m2), kabinet (12,95 m2), WC (1,35 m2) ter odprt prostor z galerijo, v katerem se nahaja kuhinja z jedilnico (44,6 m2) in dnevni prostor (32,5 m2) z izhodom na zunanjo teraso in vrt.

V nadstropju se preko hodnika (11,8 m2) dostopa do dveh otroških sob (11,4 in 15,8 m2), kopalnice (12,7 m2), spalnice z garderobno sobo in kopalnico (21,75 m2), ter zunanjega balkona (31,7m2), kjer je že pripravljeno za namestitev jacuzzija.

Objekt odraža kvalitetna gradnja, arhitekturno dovršeni detajli ter izbor nadstandardnih materialov. Pridobljena so vsa upravna dovoljenja  ter urejena gradbena dokumentacijo. Objekt je klasično grajen, zidan s klasično opeko, obdana s fasado sistem STO  (18 cm, pralna, nano-premaz)) ter z izvedeno ravno streho (sistem SIKA). Pri vseh oknih so vgrajene zunanje žaluzije. Objekt se ogreva preko talnega gretja s toplotno črpalko  tipa voda – voda, znamke Vaillant.

Talne obloge v hodnikih in pomožnih prostorih so iz retificiranih ploščic večjega formata, v ostalih bivalnih prostorih pa je položen orehov parket. Stopnice v mansardo so iz masivnega lesa, s stranskim konzolnim vpetjem v nosilno steno. Notranje ograje so iz lepljenega kaljenega stekla. Hiša se prodaja delno opremljena (oprema po dogovoru).

Vrt na zahodnem delu parcele (popoldansko sonce) ponuja veliko možnosti za preživljanje prostega časa, od ostale okolice pa je ločen z zelenjem, s čimer je zagotovljena intima. Zunanji prostor nudi še dodatne kapacitete za postavitev letne kuhinje, vrtička ali manjšega bazena. Prostor za hrambo orodja je v sklopu hiše, z ločenim vhodom. Parcela je v celoti ograjena. Na parceli so zagotovljena parkirna mesta za avtomobile.

Objekt je priključen na vodovodno, elektroenergetsko, telekomunikacijsko, cestno in kanalizacijsko omrežje.

Ostali pogoji prodaje:

Vselitev je možna takoj po plačilu celotne kupnine oziroma po dogovoru.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla znašajo v višini 4%+ddv in se delijo med kupca in prodajalca tako, da vsak plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

395.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Savinjska
Kraj Polzela
Velikost: 291.8 m2
Parcela: 896 m2
Nadstropje: P+1
Leto: zgrajeno leta 2010
EI: D: od 60 do 105 kWh/m2a
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si