POLJEPodroben opis
80,7 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2006, 1/2 nad., svetlo, razgibano, balkon ter dve parkirni mesti za zapornico, prodamo. Cena: 219.500,00 EUR

Posredujemo pri prodaji 3-sobnega stanovanja v bližini Zaloške ceste v neposredni bližini vrtca in osnovne šole. V bližini so tudi druge pomembne ustanove kot so lekarna, zdravstveni dom, trgovina, pošta, gostilna, picerija, otroška in športna igrišča ter ostala infrastruktura.

Stanovanje je svetlo, z dobro razporeditvijo prostorov; hodnik, kopalnica, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnica z balkonom orientiranim proti vzhodu ter otroško sobo.

Južno od objekta teče reka Ljubljanica, ob kateri je na voljo veliko zelenih površin za preživljanje prostega časa, šport in rekreacijo.  Avtocestni priključek Ljubljana-vzhod je oddaljen cca 2 km.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju dvonadstropne stavbe in je v celoti opremljeno. Stanovanje in sanitarna voda se ogrevata z etažno plinsko pečjo, za hlajenje je vgrajena klimatska naprava. Vgradne omare in ostala fiksna oprema je vključena v ceno, ostalo po dogovoru z lastniki. Stanovanje je potrebno osvežiti (pleskanje, brušenje parketa, ostala manjša popravila).

Stanovanju pripada še shramba v izmeri 5 m2 ter dve parkirni mesti na parkirišču pred stavbo. Parkirišče je zavarovano z zapornicami, za obiskovalce pa so namenjena še dodatna parkirna mesta zunaj zapornice.

Pogoji prodaje: Stroški nepremičninske družbe za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

219.500,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 3-sobno
Regija LJ-mesto
Kraj Polje
Velikost: 80.7 m2
Nadstropje: 1/2
Leto: Ni podatka
EI: C: od 35 do 60 kWh/m2a
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si