MORAVČE, DRTIJAPodroben opis
730 m2, zazidljiva, mirna lokacija, izjemen razgled, primerna za stanovanjsko gradnjo ali vikend, vsa pomembna infrastruktura v moravčah, prodamo. Cena: 26.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji zazidljivih zemljišč na mirni lokaciji, obdanih z gozdnimi in zelenimi površinami v skupni velikosti posameznih parcel od 730 do 870 m2. Zemljišča so v bližini centra Moravč in le nekaj minut oddaljena od avtocestnega priključka Krtina. Dostop je urejen po kategorizirani asfaltni cesti.  Komunalni vodi za priključitev na omrežje gospodarske javne infrastrukture v bližini, urejena tudi služnost za dostopno pot. V radiju 2 km vse pomembne ustanove kot so vrtec, šola, zdravstveni dom, trgovina, pošta, bencinski servis in drugo.

Parcele imajo izjemen razgled na Julijske Alpe in okoliške planine.

Pogoji prodaje: Stroški nepremičninske družbe za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+ddv. 

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

26.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Moravče
Velikost: 730 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si