MORAVČE, CENTERPodroben opis
856 m2, zazidljiva, odprta lega, komunalni priključki tik ob parceli ali na parceli, bližina AC priključka Krtina, možna gradnja enostanovanjske, dvostanovanjske ali večstanovanjske stavbe, VREDNO OGLEDA, prodamo. Cena: 68.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji parcele na odprti, sončni lokaciji, na ravnem terenu, v neposredni bližini vse infrastrukture, v centru Moravč. Odprta lega proti jugu in zahodu nudi visoko stopnjo osončenosti čez pretežni del dneva.

Parcela se nahaja v območju Cu – osrednja območja centralnih dejavnosti - in je primerna za gradnjo enostanovanjske,  dvostanovanjske ali večstanovanjske stavbe(dopusten tudi dvojček). Možna tudi gradnja gostinskih, poslovnih, upravnih stavb oziroma drugih stavb v skladu z OPN-jem.

Oblika parcele je nepravilne oblike, okvirnihdimenzij  30 m * 30 m.

Faktor zazidanosti parcele znaša 0,7.

Faktor izrabe parcele znaša 1,5.

Faktor zelenih površin znaša najmanj 0,20.

Dovoljeni višinski gabariti K+P+1N+M ali K+P+2N, kota slemena strehe ne sme presegati višine slemen legalno zgrajenih objektov v okolici 100 m.

Dostopna cesta je občinska in asfaltirana, urejena je javna razsvetljava,  vodovodni, električni, kanalizacijski in telekomunikacijski priključki pa so tik ob parceli oziroma na parceli.

Vsa pomembna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, bencinski servis, zdravstveni dom, gostinski lokali… ) v bližini.

Posebnost in prednost parcele so visoki faktorji izrabe in zazidanosti, ki omogočajo visoko stopnje izkoriščenosti zemljišča, tudi do 1200 m2 bruto etažnih površin na parceli (primerna tudi za gradnjo večstanovanjskega objekta). Za gradnjo na zemljišču ni potrebna izdelava podrobnega občinskega prostorskega načrta (OPPN).

Možna tudi parcelacija za gradnjo dveh individualnih stanovanjskih hiš.

Stroški nepremičninske družbe se delijo tako, da kupec prevzame plačilo v višini 2%+ddv.

Za dodatne informacije smo vam na voljo.

68.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Moravče
Velikost: 856 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si