LJ. BEŽIGRADPodroben opis
143,1 m2, dvojček, zgrajen l. 1961, 302 m2 zemljišča, K+P+M, hiša dvojček, klasična gradnja, pokrita terasa orientirana na jug, prodamo. Cena: 280.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji hiše dvojček, ki se nahaja na območju umirjenega prometa, a hkrati v neposredni bližini glavnih prometnic v osrednjem delu Ljubljane (krožišče Žale).

V skladu s prostorskimi akti je stavbo mogoče preurediti v dvostanovanjsko stavbo z ločenima vhodoma.

Dostop do objekta poteka s severne strani. Na južni strani zemljišča so zelene površine, primerne za preživljanje prostega časa, kjer je možno urediti zelenjavni vrt, letno kuhinjo, ipd.

Etažnost objekta je klet + pritličje + mansarda. Stavba je visokopritlična, orientacija daljše stranice stavbe poteka v smeri sever – jug.

Neto tlorisna površina posamezne etaže znaša cca 70 m2, skupna neto tlorisna površina z neizkoriščenim podstrešjem pa znaša cca 210 m2.

Kljub temu, da je na stavbi potrebno izvesti nekaj investicijsko vzdrževalnih del (fasada, okna,…), stavbo odraža kvalitetna gradnja.  Nosilna konstrukcija objekta je v odličnem stanju, vsi horizontalni konstrukcijski elementi in stopnišča so grajeni iz armiranega betona, pred kratkim pa je bila zamenjana streha.

Razpoložljiva je vsa gradbena dokumentacija (projekti, soglasja za priključitev, gradbeno dovoljenje,…). Zemljišče je prosto vseh bremen.

Stavba je priključena na vso razpoložljivo komunalno infrastrukturo.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem je možen takoj po plačilu celotne kupnine.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo tako, da kupec plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

280.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Dvojček
Regija LJ-mesto
Kraj LJ-Bežigrad
Velikost: 143.1 m2
Parcela: 302 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: zgrajeno leta 1961
EI: EI v izdelavi
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si