KAMNIK, VOLČJI POTOKPodroben opis
238,8 m2, samostojna, zgrajena l. 1857, 704 m2 zemljišča, samostojna hiša, predvidena za rušenje oziroma temeljito obnovo, se nahaja na mirni lokaciji, na robu zazidljivosti, v objemu zelenih površin, v neposredni bližini kamniške obvoznice. Vsi priključki na parceli. , prodamo. Cena: 129.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše, kise nahaja na obrobju Kamnika, v objemu zelenih površin in tik ob kamniški obvoznici (trgovski center, gostinski lokali, ostale storitvene dejavnosti).

Parcela je odprta proti vzhodu, s pogledom na Kamniško Savinjske Alpe. Okoliške zelene površine ponujajo obilo možnosti za šport in rekreacijo, le nekaj minut hoje je oddaljen Arboretum Volčji Potok.  Del zemljišča se nahaja v območju kmetijskih zemljišč (58 m2).

Etažnost stavbe je pritličje. Navedena neto površina izhaja iz podatkov GURS. Stavbo je smiselno porušiti oziroma jo temeljito obnoviti. Na parceli so vsi komunalni priključki (voda, telekomunikacije, elektrika).

Zemljišče je prosto vseh bremen.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem je možen takoj po plačilu celotne kupnine.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo tako, da kupec plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

129.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija LJ-okolica
Kraj Kamnik
Velikost: 238.8 m2
Parcela: 704 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1857
EI: EI v izdelavi
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si