KAMNIK, LJUBLJANSKA CESTAPodroben opis
89,7 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2001, 1. nad., svetlo stanovanje, orientirano na jugovzhod, shramba v kleti, parkirno mesto v garaži, vpisano v ZK, prosto bremen, velika terasa, vsa infrastruktura v neposredni bližini, prodamo. Cena: 145.000,00 EUR

Lokacija: stanovanje se nahaja ob Ljubljanski cesti, v stanovanjsko  poslovni stavbi, v bližini kamniške obvoznice ter Kamniške Bistrice.

Razporeditev prostorov: Preko hodnika (3,26 m2) se dostopa v kopalnico (3,91 m2) in v večji osrednji prostor (25,22 m2). Funkcionalna moderna razporeditev se kaže predvsem v prostornosti osrednjega dela stanovanja, v katerem se odvijajo vse dnevne aktivnosti. Ta obsega kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo.  Večjo spalnico je (14,84 m2) mogoče preurediti v dva prostora (v spalnico in otroško sobo). Uporabna površina bivalnega dela znaša 47,6 m2.

Terasa, orientirana proti jugovzhodu se ponaša z največjo kvadraturo v celotnem objektu, meri namreč 35 m2. Terasa je ozelenjena (vgrajeno cvetlično korito), kar zagotavlja tudi določeno stopnjo intime. Predstavlja tudi dobro izhodišče za ureditev letne kuhinje.

Obnova: Stanovanje je vzdrževano in ohranjeno. Potrebna le manjša osvežitev parketa in opleska.

Oprema: Kuhinja in pohištvo je izdelano po meri. Na oknih so vgrajene žaluzije in screen roloji. Stanovanje se prodaja opremljeno.

Lega: stanovanje orientirano na jugovzhod.

Telekomunikacije: optika.

Ogrevanje: centralno ogrevanje, vezano na etažno plinsko peč v hodniku stanovanja.

Parkiranje in shramba: v garaži v kleti se nahaja lastniško parkirno mesto (15 m2) in shramba v izmeri 7,4 m2.

Infrastruktura: v neposredni bližini vsa infrastruktura.

Ostalo: Stanovanje bo na voljo z decembrom 2019.

Vzpostavljena je etažna in vpisana v ZK, kjer ni vpisanih bremen. Za objekt pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje.

Nizki obratovalni stroški (ogrevanje prostorov in sanitarne vode v povprečju 10 EUR mesečno, skupni stroški brez interneta in televizije cca 120 EUR mesečno, odvisni od porabe).

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo med kupcem in prodajalcem, in sicer tako, da kupec prevzame plačilo v višini  2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

145.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 2-sobno
Regija LJ-okolica
Kraj Kamnik
Velikost: 89.7 m2
Nadstropje: 1
Leto: zgrajeno leta 2001
EI: EI v izdelavi
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si