DRTIJA, BLIŽINA MORAVČPodroben opis
2.525 m2, zazidljiva, stavbno zemljišče, Mirna lokacija, izjemen razgled, enkratna priložnost, zazidljiva v celoti, primerna za stanovanjsko gradnjo ali vikend, prodamo. Cena: 76.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča na mirni lokaciji, obdana z gozdnimi in zelenimi površinami v skupni velikosti parcel 2525 m2.

Zemljišče je v bližini centra Moravč in le cca 10 km oddaljeno od avtocestnega priključka Krtina. Dostop je urejen po kategorizirani asfaltni cesti (LC  263401).Komunalni vodi za priključitev na omrežje gospodarske javne infrastrukture v bližini, urejena tudi služnost za dostopno pot.

Zemljišče je zazidljivo v celoti, zato je v skladu s prostorskimi načrti možnja tudi gradnja več objektov. Pri gradnji je potrebno upoštevati naslednje faktorje (zelene površine: FZP=0,15; maksimalna dopustna izraba: FZ=0,5; FI:0,6; maksimalna višina 10 metrov za stanovanjske objekte, 13,5 za gospodarske objekte; višinski gabarit: K+P+M  ali K+P+1N+M)

V radiju 2 km vse pomembne ustanove kot so vrtec, šola, zdravstveni dom, trgovina, pošta, bencinski servis in drugo.

Pogoji prodaje: Zemljišče se prodaja izključno kot celota. Stroški nepremičninske družbe za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+ddv. 

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

76.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Drtija
Velikost: 2525 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si