DOMŽALE, SELO PRI IHANUPodroben opis
133,9 m2, samostojna, zgrajena l. 2019, 415 m2 zemljišča, P+M, hiša se nahaja na mirni lokaciji, 3. podaljšana GF, ob Kamniški Bistrici, obkrožena z zelenimi površinami, le 3 km oddaljena od AC priključka Šentjakob, 3. gradbena faza, prodamo. Cena: 195.000,00 EUR

Selu pri Ihanu, le nekaj minut vožnje do Ljubljane, vam ponujamo novozgrajeno samostojno družinsko hišo, dokončano do III. gradbene faze, katera se nahaja v mirnem okolju, ob Kamniški Bistrici, obkrožena s travniki in gozdovi.

Parcela obsega 415 m2, na vzhodnem delu so parkirne površine, na zahodnem (popoldansko sonce) pa so predvidene zelene površine za preživljanje prostega časa in vrt.

Tloris objekta v skupni izmeri 81,72 m2 obsega dve etaži (P+M), s skupno površino 133,9m2, od tega pritličje obsega 63,49 m2, mansarda pa 69,60 m2.

Zasnova hiše je prilagojena sodobnim družinskim potrebam in v pritličju predvideva:

· velik odprt dnevni prostor v skupni izmeri 37,88 m2, usmerjen proti zahodu (s čimer je zagotovljena obilica svetlobe in popoldanskega sonca),

· kuhinjo v izmeri 11,96 m2

· garderobo v izmeri 4,65 m2,

· manjše sanitarije v izmeri 1,5 m2 in

· hodnik v izmeri 7,5 m2.

Z dnevnega prostora se dostopa do zunanje terase v izmeri 24 m2, orientirane proti zahodu.

Ostale površine pritličja vključujejo stopnišče, preko katerih se dostopa v mansardo, ki obsega 69,60 m2.

V zasnovi objekta se mansarda preko hodnika v velikosti cca 9,3 m2 odpira v tri večje posamezne dele:

· spalnico v izmeri 12,12 m2, s katere se dostopa do garderobe v izmeri 4,99 m2 in kopalnico v izmeri 4,19 m2,

· v otroški sobo v izmeri 12,84 m2,

· v hodnik, ki služi kot kabinet preko katerega se dostopa v ostroško sobo v izmeri 12,85 m2 in večjo kopalnico v izmeri 8,82 m2.

Hiša je zgrajena do III. gradbene faze, kar pomeni, da bo za navedeno ceno zgrajen objekt z zaključeno nosilno konstrukcijo, streho, z vsemi komunalnimi priključki pripeljanimi do objekta in grobo urejeno okolico (utrjeno nasutje, humusiranje, vgrajena čistilna naprava).

Dostop do objekta bo urejen na vzhodni strani objekta, kjer so tudi predvidene parkirne površine. Komunalna oprema je zagotovljena, javna cesta je asfaltirana, do objekta pa bo pripeljan tudi vodovod, elektrika, telekomunikacijski priključek… Meteorne vode se ponikajo na parceli, odvajanje fekalnih vod bo urejeno preko MČN, v skladu z občinskimi načrti pa je predvidena izgradnja kanalizacije.

Predvidena energetska bilanca objekta je razvidna iz projektne dokumentacije.

Vsa gradbena dokumentacija (gradbeni dnevnik podpisan s strani nadzornika,  izjave o lastnostih, meritve,…) bo urejena in predana kupcu za izdelavo dokumentacije, ki jo bo potreboval v postopku pridobivanja uporabnega dovoljenja.

Prednosti lokacije in objekta, ki jih velja izpostaviti:

· Nekaj minut oddaljeno od Ljubljane, hkrati pa se lokacija nahaja v objemu zelenih površin in le 200 metrov oddaljena od Kamniške Bistrice, kjer so že v večjem obsegu urejene sprehajalne poti.

· odprta terasa in zelene površine orientirane na zahod.

· Objekt je zasnovan tako, da daje velik poudarek funkcionalnosti posameznih prostorov, ki se skladajo s konceptom in modernim utripom sodobne družine. 

· Klasična gradnja pri kateri so uporabljeni kvalitetni materiali in upoštevani sodobni standardi vgradnje.

Možna tudi izgradnja do 3. podaljšane gradbene faze, ki vključuje še vgradnjo oken in izdelavo fasade.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo med kupca in prodajalca tako, da kupec plača 2%+ddv.

195.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija LJ-okolica
Kraj Domžale
Velikost: 133.9 m2
Parcela: 415 m2
Nadstropje: P+M
Leto: zgrajeno leta 2019
EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si