CELJE, MEDLOGPodroben opis
170 m2, samostojna, zgrajena l. 1986, 5.741 m2 zemljišča, P+1+M, svetli in funkcionalno razporejeni prostori, kvalitetna gradnja, odprta lega sredi travnika, bližina AC priključka Celje Zahod in središča Celja, prodamo. Cena: 445.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji dvostanovanjske hiše v Medlogu pri Celju, v bližini AC priključka Celje zahod in središča Celja.

Hiša obsega pritličje, nadstropje in mansardo. Skupna neto površina objekta znaša 170,00 m2. Stavba je bila skozi leta delno adaptirana (menjana okna ) in je potrebna le manjše osvežitve.

V pritličju je velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, orientiran na jug, z izhodom na zunanjo teraso in vrt. V pritličju je še spalnica, otroška soba,  kopalnica in kotlovnica (utility).

V nadstropju je večja spalnica, z izhodom na balkon, kopalnica in otroška soba. Iz glavnega hodnika se dostopa do dnevnega prostora z izhodom na balkon ter kuhinje z jedilnico.

Mansarda predstavlja potencial za ureditev dodatnih bivalnih prostorov, trenutno je še neizdelana.

Hiša je zasnovana kot dvodružinska. Z manjšim posegom je možna ureditev dveh ločenih vhodov. Objekt je zgrajen kot nadomestna gradnja in ima vsa potrebna upravna dovoljenja in urejeno gradbeno dokumentacijo.

Poleg hiše se na zazidljivem zemljišču, ki obsega 1290 m2 nahaja še starejši kmetijski objekt in nadstrešnica za avtomobile.  Možna je delitev zemljišča na več manjših delov in gradnja še dveh stanovanjskih objektov.

Hišo obdaja še cca 4451 m2  kmetijskih zemljišč, ki skupaj s stavbnim delom predstavljajo funkcionalno zaokroženo celoto kvadratne oblike, okvirnih dimenzij 75* 70 m.

Zelene površine, ki jih v okolici ne primanjkuje ponujajo veliko možnosti za športno-rekreacijske aktivnosti (rekreacijske poti ob Savinji). V bližini je celjski Stari grad, Ribnik Vrbje in ostale kulturno turistične znamenitosti, ki ponujajo različne možnosti za preživljanje prostega časa.  Po drugi strani pa je središče Mesta Celje oddaljeno le 2 km, kjer je na voljo vsa infrastruktura (šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, upravno središče ter druge storitvene dejavnosti), ki jo potrebujemo pri vsakdanjih opravilih.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem objekta  je možen po dogovoru z lastnikom oziroma po plačilu celotne kupnine.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo tako, da kupec plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

445.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Savinjska
Kraj Celje
Velikost: 170 m2
Parcela: 5741 m2
Nadstropje: P+1+M
Leto: zgrajeno leta 1986
EI: EI v izdelavi
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si