BROD, MARINOVŠEVA CESTAPodroben opis
63,5 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 2009, 1. nad., izredno svetlo, delno opremljeno stanovanje, vzhodna lega, zimski vrt, klima (inverter), shramba, dvigalo, dve parkirni mesti, vsa infrastruktura v neposredni bližini, rekreacijske površine - Šmarna gora, obrežje Save, travniške površine, živali niso dovoljene, oddaja se za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja, oddamo. Cena: 750,00 EUR/mes

Lokacija: stanovanje se nahaja na Marinovševi cesti, v urejenem naselju novejših blokov, v mirnem okolišu. V sklopu objekta so tudi zunanje zelene površine in otroška igrala. V neposredni bližini je Šmarna gora, obrežje reke Save in ostale zelene površine za izvajanje športno-rekreativnih aktivnosti in preživljanje prostega časa.

Razporeditev prostorov: iz hodnika se naravnost dostopa do dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico ter ločeno do zimskega vrta. Kopalnica z banjo se nahaja na severni strani. Proti jugu sta spalnica in kabinet, ki se lahko uporablja tudi kot otroška soba. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti in souporaba kolesarnice.

Obnova in oprema: Stanovanje je vzdrževano in opremljeno z vso opremo, razen sedežno garnituro, opremo kabineta in ostalimi manjšimi kosi pohištva.

Lega: stanovanje orientirano na vzhod  in jug – dopoldansko sonce

Telekomunikacije: optika – trenutno sklenjena naročnina s ponudnikom Telemach

Ogrevanje: Etažna plinska peč, inverter klima

Parkiranje: Lastniško parkirno mesto v garaži in dodatno parkirno mesto na zunanjem parkirišču za zapornico.

Infrastruktura: v neposredni bližini vsa infrastruktura (osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovine,…)

Pogoji najema: sprotno plačilo najemnine, varščina v višini 1.500€, stroški nepremičninske agencije se delijo tako, da najemnik plača stroške v višini ene najemnine + ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

750,00 EUR/mesec

Oddaja: Stanovanje, 2,5-sobno
Regija LJ-mesto
Kraj Brod
Velikost: 63.5 m2
Nadstropje: 1
Leto: zgrajeno leta 2009
EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si