BREG PRI POLZELI, SAVINJSKI LOGPodroben opis
140,8 m2, samostojna, zgrajena l. 2007, 478 m2 zemljišča, P+M, samostojna hiša se nahaja na mirni, sončni lokaciji v urejenem naselju s celovito urejeno komunalno infrastrukturo, bližina AC priključka Polzela, vsa ostala infrastruktura v bližini, prodamo. Cena: 240.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše v urejeni stanovanjski soseski, le streljaj oddaljene od avtocestnega priključka Polzela. Vsa pomembna infrastruktura kot so šola, vrtec, trgovina, lekarna, pekarna, gostilna, kavarna,… se nahaja v Polzeli, ki je oddaljena cca 1 km do tja pa je urejen pločnik z javno razsvetljavo.

Etažnost objekta je pritličje + mansarda.

V pritličju se nahaja vetrolov, utility, predprostor s stopniščem, WC, kabinet, shramba, dnevna soba, kuhinja z jedilnico ter pokrita terasa.

V mansardi se nahaja predprostor, spalnica z garderobo, dve otroški sobi (ena z balkonom) ter kopalnico.

Objekt se ogreva preko centralne kurjave na zemeljski plin, preko radiatorjev in s talnim gretjem. V dnevnem prostoru je kamin z izpihom zraka v mansardo. Objekt se ohlaja in v prehodnih obdobjih lahko tudi ogreva preko dveh ločenih inverter klim, v vsaki etaži.

Objekt je priključen na vodovodno, električno, telekomunikacijsko, plinovodno in javno kanalizacijsko omrežje za odpadno vodo, meteorne vode pa se ponikajo na parceli.

Objekt odraža kvalitetna gradnja, s pridobljenimi upravnimi dovoljenji in izdelano ter urejeno gradbeno dokumentacijo PGD, PZI in PID. Objekt je klasično grajen, na AB temeljni plošči, zidani z opeko POROTHERM, ojačane z AB vezmi, obdana s fasado Demit  (10 cm) ter pokrit s strešniki tipa BRAMAC, na leseni nosilni konstrukciji z zračnim mostom.

Okolica objekta je v celoti urejena. Pohodne in dovozne poti so tlakovane z betonskimi tlakovci, ostalo je ozelenjeno s kvalitetno travnato mešanico. Vgrajen je zalivalni sistem z lastnim napajanjem vode (brez stroškov). Vrt in terasa sta orientirana proti JV, kar zagotavlja obilo sonca čez celoten del dneva in celo leto. Na robu stoji tudi manjša vrtna lopa za shranjevanje vrtnega orodja. Pred objektom je zagotovljenih več parkirnih mest, od tega dve mesti pod nadstreškom.

Vsa vgrajena fiksna oprema je vključena v ceni ostalo pohištvo po dogovoru.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla znašajo v višini 4%+ddv in se delijo med kupca in prodajalca tako, da vsak plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

240.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Savinjska
Kraj Breg pri Polzeli
Velikost: 140.8 m2
Parcela: 478 m2
Nadstropje: P+M
Leto: zgrajeno leta 2007
EI: EI v izdelavi
Priporoči prijatelju
Natisni

Želim ogled ali več informacij
Vaše podatke bo podjetje Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal s.p. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več informacij o varstvu osebnih podatkov in vaših pravicah najdete v Izjavi o zasebnosti.
031 392 921

Salomon nepremičnine

Naslov: Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Kontakt: 031/737-187 - Aleksander Gantar

Email: aleksander@salomon-nepremicnine.si